Vind uw perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam

Bedrijfsuitjes & Groepen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam? Laat Top Tours & Events dan helpen om een leuke dag te organiseren. Maak er een sportieve of culturele dag van en leer uw collega’s van een andere kant kennen. We hebben een selectie van onze arrangementen op deze site staat om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is.  Zit uw ideale personeelsdag er niet bij? Uiteraard  is het mogelijk om een eigen combinatie van activiteiten te maken waardoor de dag helemaal op uw wensen is afgestemd.  Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies! 

Graffiti Workshop


€71,00 p.p.

Personeelsuitje met creatieve Graffitiworkshop en informele borrel op een unieke locatie in Amsterdam. Hier staan innovatie en teambuilding voorop.

Avonturen in het Rijksmuseum


€72,50 p.p.

Een interessante rondleiding in het Rijksmuseum met gids en aansluitend een groepslunch. De middag staat in het teken van het spel Wie is de Mol.

Holland in een Notendop


€42,50 p.p.

Een origineel bedrijfsuitje met bezoek aan de Zaanse Schans met haar kaasmakerijen en palingrokerij. Hierna wordt het oer-Hollandse Volendam bezocht.

Let's go Heineken


€114,50 p.p.

Samen met je team de Heineken Experience bezoeken, daarna een borrelcruise door Amsterdam en een dinerquiz.

Canal Bike Run


€87,00 p.p.

Compleet personeelsuitje met waterfietstocht door Amsterdam. En een bijzondere rondleiding over legendes en spoken gevolgd door een smakelijk diner.

Culinair dagje Amsterdam


€47,00 p.p.

De perfecte teambuilding door Amsterdam. Een lunch en een culinaire rondleiding met drie stops en proeverijtjes met voor ieder wat wils.

Stadstour Jordaan


€60,50 p.p.

Cultuur snuiven in de Jordaan, een lunchvaart en een hilarische City Game met polaroid camera zijn de ingrediënten voor dit teamuitje in Amsterdam.

Mystery van Amsterdam


€62,00 p.p.

De binnenstad is het decor voor een origineel stadsspel waarna geluncht wordt. Bij dit bedrijfsuitje ontdek je hierna Amsterdam in een fietstocht.

Percussie Workshop & kennisquiz


€77,00 p.p.

Teambuilding in Amsterdam tijdens een percussie workshop met een lunch. Hierna worden de teams uitgedaagd om de krachten te bundelen in een kennisquiz...